Понятието сглобка по никакъв начин не се отнася за опозицията. В

...
Понятието сглобка по никакъв начин не се отнася за опозицията. В
Коментари Харесай

Румен Гечев: Понятието сглобка по никакъв начин не се отнася за опозицията

Понятието " сглобка "  по никакъв метод не се отнася за опозицията. В България то закупи отрицателен смисъл. Хората не могат да намерят думи, с цел да обяснят по какъв начин тези, които се търкаляха в калта, назоваха се по какъв начин ли не, преминавайки всевъзможни червени граници, в този момент са се прегърнали. Това сподели в предаването " На фокус " по Нова телевизия депутатът от БСП Румен Гечев.

Той посочи, че думата партньорство е по-подходяща за връзките в опозицията, само че то не е непрестанно, защото имат избрани разлики. Някои от сътрудниците в другите партии се пробват да излязат напред и да си приписват всичко, което прави опозицията. Няма значение кой ще записва в деловодството настояването до Конституционния съд. Важното е, че трите партии си партнират по основни въпроси, сподели Гечев.

По думите му по абсурден метод са били определени новите двама членове на Конституционния съд. Те са обвързани непосредствено с двете партии, сподели Гечев. По неговите думи правосъдната система на горните етажи не действа добре. Той съобщи, че в Конституционен съд има хора, които нямат нужните професионални качества и не дават отговор на условията.

Румен Гечев изясни, че връзките сред президента и са комплицирани, защото той не за пръв път се занимава с политическо инженерство. От него получиха политически подтик " ". По времето на служебния кабинет са уволнени 14 000 души от администрацията и са сменени с толкоз нови, които би трябвало да поддържат новите партии, генерирани от президентството, съобщи социалистът.

Гечев разяснява и случая " Чаталджа ". " Чаталджагейт "  трябва да бъде прегледан в елементи. Наложителна е инспекция, само че дано съдът да реши. Нека се проверява, само че това отклонява вниманието от други проблеми. Например, с медиаторите за газа губим стотици милиони. Загубихме и няколко стотин милиона евро от Европейски Съюз в края на годината, разяснява депутатът от.

, " - "  и водят битки преди ротацията, с цел да се реши преди ротацията кой да бъде заменен, с кого и при какви условия, уточни политикът.

Гечев разясни, че са взели решение, че България не би трябвало да влезе в еврозоната. Последната страна в Европейски Съюз, най-неразвитата стопански не трябва да влиза в обща валутна зона, защото тя се ръководи от Германия, Франция, Италия и Испания. Те ще ни ръководят и то в интерес на техните стопански системи, сподели той. По негови думи тези страни сега са затънали в колосални задължения, а ние ще би трябвало да ги плащаме.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР